G Coiffure Barber Shop
G Coiffure Barber Shop Zakynthos
G Coiffure Barber Shop Zakynthos

Κοντά σας από το 2000

Δεν έχει σημασία το προσωπικό σας στυλ, το look πάντα ξεκινά με μια τέλεια βάση. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας ενσωματώσει με δεξιοτεχνία τις τελευταίες τάσεις της μόδας αλλά και τα διαχρονικά κλασικά στυλ.

Μην ξεχνάτε το πιο σημαντικό καλλυντικό για τα μαλλιά σας. Το χρώμα! Κολακεύει, δραματοποιεί και ενισχύει την ομορφιά σας με πλούσιο χρώμα ή ανταύγειες.Τα σχέδια και τα εφέ είναι απεριόριστα. Ζωντανέψτε το στλυ σας.

Α

φήστε την g coiffure να σας βοηθήσει να κάνετε την επόμενη σας εκδήλωση να μοιάζει σαν αυτή των ονείρων σας . Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες γάμου , συμπεριλαμβανομένων των μαλλιών up- styling , μακιγιάζ και τα νύχια.

Μπορείτε να έρθετε στο χώρο μας ή μπορούμε να φέρουμε το χώρο μας σε σας. Είναι χαρά μας να περιποιηθούμε ολόκληρη την εκδήλωση του γάμου σας, καθώς όλοι οι δημιουργικοί στυλίστες μας είναι εξοικειωμένοι με τη λεπτή τέχνη της επίσημης κομμωτικής.

G Coiffure | Ανδρέας Καλογερίας – Κομμωτήρια Ζάκυνθος

Οι Συνεργάτες μας

  • WELLA PROFESSIONALS

    Για περισσότερα από 130 χρόνια, η Wella προσφέρει καινοτομίες και υπηρεσίες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της δημιουργικότητας των κομμωτών. Η ιστορία της εταιρείας αρχίζει το 19ο αιώνα στη Γερμανία, με το όραμα και το πάθος ενός κομμωτή, του Franz Stroher…

  • L'OREAL PROFESSIONNEL

    Ο Οίκος Κομμωτικής από το Παρίσι: Paris fashion, τεχνολογία και έμπνευση. Η premium μάρκα στην αιχμή της τεχνολογίας και καινοτομίας, η L'Oréal Professionnel, είναι η νούμερο 1 επιλογή και πηγή έμπνευσης για τους κομμωτές σε όλο τον κόσμο. Συνδυάζει απόλυτα αποτελεσματικά προϊόντα με αποκλειστικές υπηρεσίες στο χρώμα, περιποίηση και styling.

  • SCHWARZKOPF

    Από το styling και το βάψιμο μέχρι τη σωστή φροντίδα: Εδώ θα βρείτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα όμορφα μαλλιά! Χρήσιμες συμβουλές και μυστικά για το καθημερινό styling των μαλλιών, οδηγίες βήμα-βήμα για λαμπερά στυλ και φυσικά, επαγγελματικές συμβουλές για το βάψιμο των μαλλιών, για να εξασφαλίσετε ότι θα πετύχετε το αγαπημένο σας χρώμα μαλλιών άψογα στο σπίτι!


academic paper types

proofreading editing services cause and effect essay thesis statment help with my essay help with writing a personal statement history essay essay services purchase essays cheap research paper service online essay writer english essay i need help writing an essay thesis help buy dissertations online proposal essay writing help